JULKISIVUJEN JA PELTIKATTOJEN MAALAUKSET SEKÄ TIILIKATTOJEN PINNOITUKSET NOPEASTI JA VAIVATTOMASTI

Julkisivun ja katon maalaus sekä tiilikattojen pinnoitukset vaativat omaa erityisosaamista ja meiltä sitä löydät. Teemme työmme aina sillä periaatteella, että se kelpaa paitsi asiakkaalle, myös meille - eli vaadimme itseltämme aina ja joka kohteessa parasta mahdollista. Teemme pohjatyöt ja suojaukset huolella ja valitsemme parhaan ja sopivimman maalilaadun, jotta voimme taata asiakkaillemme virheetöntä ja kestävää jälkeä.

JULKISIVUN MAALAUKSELLA SUOJAA JA RYHDIKKYYTTÄ KOTISI ULKOPINNOILLE

Kotisi puinen ulkoverhous altistuu Suomen ilmastossa jatkuvasti niin voimakkaille sateille, lumelle kuin paahtavalle auringollekin. Verhouksen suojaus kannattaa pitää hyvässä kunnossa, jotta vältytään suuremmilta vahingoilta. Sen lisäksi, että hyvä maalipinta pitää ulkoverhouksen ja koko talon hyvässä tallessa, antaa se kodillesi myös ryhdikkyyttä ja ilmettä. Ota yhteyttä niin suojaamme kotisi tärkeimmät pinnat ankaralta ilmastolta ja samalla kotisi arvo nousee silmissä!

PELTIKATON MAALAUKSELLA VÄLTETÄÄN KALLIIT REMONTIT


Kotisi katto joutuu kantamaan suurimman rasituksen. Sade, lumikuorma ja paahtava aurinko luovat katollesi taakan, jonka kantaminen vaatii virheettömän ja kestävän maalipinnan. Oikeanlainen ja kunnossa oleva maalipinta estää peltikattoasi altistumasta korroosion aiheuttamille vahingoille.

Ole viisas ja suojaa kattosi, jotta vältytään kalliilta kattoremontilta. Me teemme työn puolestasi, otathan yhteyttä!

beschichtet antrhazit

PINNOITUKSELLA SUOJAA JA ELOATIILIKATOLLESI


Kotisi tiilikatto vaatii huoltoa kun katon tehdaspinnoite kuluu vuosien aikana pois. Vuodenaikaiset rasitteet rasittavat kattoa ja tiilikaton kulunut pinnoite altistaa tiilet vaurioille.

Mikäli tiilikatossa on kuitenkin edelleen hyvä pinnoite, tiilikatolle voi riittää pelkkä pesu ja kasvustonestoaineella käsittely. Me tulemme mielellämme arvioimaan olisiko teidän katto aika pinnoittaa vai riittääkö pesu!

Ulkomaalaus Kuopio ja Savo-Karjalan alueella 

Ulkoverhouksen maalauksen aloitamme aina maalattavan kohteen kunnon kartoituksella. Selvitämme mitä pohjatöitä ulkoverhoukselle tulee tehdä ja valitsemme juuri sinun kodillesi parhaan maalilaadun.

Ennen varsinaista maalausta suojaamme kotisi ympäristön ja alueet, joita ei maalata. Pesemme tarvittaessa ulkoverhouksen liasta ja homeesta sekä poistamme irtoavan maalin. Tämä vaihe on ensiarvoisen tärkeä, jotta uusi maali tarttuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Olemme kokeneet pensselimaalauksen parhaaksi tavaksi maalata puinen ulkoverhous. Maalin levityksessä käytämme apuna telaa tai ruiskua. Pensselillä työstäminen takaa parhaan mahdollisen tarttuvuuden ja tyylikkäimmän pinnan. Maalikerrosten määrä riippuu kohteen materiaaleista ja vanhan maalin laadusta. Kaikkiin työvaiheisiin kuuluu tietenkin myös asiakkaan mahdollisuus kertoa mielipiteensä.

Lopuksi tarkastamme kohteen asiakkaan kanssa ja varmistamme, että työn jälki on sekä meidän, että asiakkaan mieleen. Siivoamme jälkemme huolellisesti. Laskutamme vasta, kun työ on valmis ja asiakkaan hyväksymä.